Biodynamisch trainen & mental coaching – Inge Cuijpers

Biodynamisch trainen & mental coaching – Inge Cuijpers

Hi,
Ik ben Inge en ik heb een enorme passie voor paarden en dan niet alleen het rijden maar het complete plaatje; the Horse Inside Out. Ik train biodynamisch, wat wil zeggen dat ik alle facetten meeneem in mijn training. Van de anatomie, biomechanica, habitat, de psyche, etc. toe. Alleen wanneer naar het complete plaatje gekeken wordt, kan een paard zich optimaal ontwikkelen tot een fijne partner, waar Vertrouwen en Connectie het draagvlak zijn.
Mijn paarden hebben mij altijd uitgedaagd om verder op onderzoek te gaan. Ze hadden altijd wel iets waar geen pasklaar antwoord op was en dan zat ik daar met mijn handen in t haar. Zucht, en waarom lukt t niet. Hoe dan nu weer verder??
Herkenbaar? Vast wel…

En ik, ik ben altijd op onderzoek uitgegaan, kreeg steeds meer Lef om de juiste vragen te stellen, in de spiegel te kijken, support te vragen, af te sluiten bij trainers waar ik geleerd had, wat ik moest leren en verder te gaan bij andere trainers voor een volgend proces en net zolang door te gaan tot er puzzelstukjes op zijn plaats begonnen te vallen.

Momenteel werk ik met bovenstaand heertje; Vacilon Sal (In de volksmond Cilon)
En mijn God wat daagt hij mij uit op alle vlakken van het biodynamisch trainen. Maar wat een mooie weg en wat Geniet ik van ons proces, van de inmiddels behaalde successen; van een paard wat binnen No Time overprikkeld was, naar al een hele mooie focus en alertheid naar mij.
Stap voor stap, Hard werken, Kwetsbaar durven zijn.
Dat… maakt ons Krachtig

Heb jij ook zo’n mooi verhaal en daagt jouw paard jou ook uit?
Kom dan zondag 11 juni naar mijn tent en deel je verhaal, wellicht liggen er antwoorden in de vorm van andere verhalen, botjes, platen, filmpjes, of zie je iets waardoor er in 1x iets helder wordt, waarmee je je paard kunt helpen, Want dat is waar wij allemaal naar streven, dat ons paard Happy is!

Tot zondag 11 juni voor Joy and Inspiration!!!

#If you want Change, #Be the Change

❤‍🔥